El PP reivindica el potencial dels joves per teixir futur i oportunitats a Borriana

El Grup Municipal de Partit Popular a Borriana ha reivindicat el potencial dels joves per “teixir un futur d’oportunitats des d’un present realista, sòlid i ambiciós”. Alejandro Clausell, regidor de l’PP a Borriana, es reunió aquest dijous, al costat de l’portaveu de PP, Juan Fuster, amb representants de el nou Consell de la Joventut que s’ha constituït a la ciutat amb “un projecte que hem d’atendre, escoltar i respondre “.

Des del PP, “tendim la mà a les idees de qui són les generacions futures per teixir amb ells les oportunitats que mereixen”. A Burriana, “tenim un potencial i unes fortaleses úniques que no podem deixar de banda comprometent el matí de les noves generacions”.

En aquest sentit, assenyala Clausell, “creiem fonamental crear espais de desenvolupament, atendre la creativitat i propostes dels joves, habilitar espais de promoció i apostar pel talent dels que demà seran el futur”.

I per aconseguir-ho, “no només cal escoltar-los, cal posar en pràctica iniciatives que permetin donar resposta a les seves demandes i canalitzar el seu potencial. Perquè la seva activitat és font de riquesa per a una ciutat que ha crescut de la mà de plans ambiciosos, que semblaven impossibles i que, no obstant això, s’han fet realitat “.

En aquest sentit, Clausell ha estès la mà als joves per “créixer amb ells i forjar una Borriana que respongui a les seves expectatives, que creï ocupació i doni resposta a les propostes formatives, activitats i iniciatives que siguin sinònim de riquesa per a la localitat. Tenim el potencial, tenim els fons, però falta la convicció de qui ens governa. La nostra mà estesa a PSOE i Compromís per dissenyar un pla realista i ambiciós que permeti explotar el talent i les propostes que la joventut proposa i l’Ajuntament de Borriana hauria d’atendre “.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: