El PP reclama més inversió i millors accessos per protegir la tasca de Creu Roja Nules

“Creu Roja és un tresor per a Nules i val la pena protegir-ho i cuidar-ho”. Així ho ha manifestat el president local del PP a la població, José Vicente Adsuara, que ahir va visitar les noves instal·lacions que l’organització ha inaugurat a la localitat al costat de la vicesecretària d’Acció Social del PPCS, Mª Carmen Climent, que es va desplaçar fins a la localitat per conèixer de primera mà la tasca comarcal que exerceix lorganització.

“És una sort comptar amb els 169 voluntaris que l’entitat posseeix a Nules i el treball dels quals s’estén no només a la localitat, sinó també a altres municipis de l’àrea comarcal, com és el cas de Betxí, La Vilavella, Artana i Eslida”, ha manifestat Climent.

Una “sort” que a més l’organització s’ocupi, pràcticament en la seva totalitat, “de les funcions d’acció social que promou el consistori” i una obligació “invertir més en una entitat el treball de la qual és encomiable”, tal com ha declarat José Vicente Adsuara. “Creiem que cal incrementar la dotació econòmica que actualment existeix perquè la tasca dʻaquesta organització és fonamental per a Nules”. “I també considerem bàsic que es puguin millorar els accessos a les noves dependències, ja que els que accedeixen al centre ho han de fer ocupant el voral per on circulen els vehicles”.

Aquestes dues demandes pretén, “d’una banda invertir en els que ens cuiden” i, de l’altra, “garantir la seguretat de tots els visitants a aquestes instal·lacions, tant veïns, usuaris, com els mateixos empleats”, ha assenyalat el president local del PP a Nules.

I des del PP de Nules “estarem sempre al costat dels voluntaris i organitzacions que exerceixen una funció social”. Per això “hem programat aquesta visita com tantes altres que estem planificant amb el desig de conèixer de la mà dels protagonistes la funció bàsica i primordial dels que tenen cura de nosaltres per garantir benestar i qualitat de vida”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: