El PP reclama injectar els estalvis de 2020 en el comerç de Vilafranca

Ajudar els autònoms amb fons directes, crear ocupació amb inversions o rebaixar la pressió fiscal a famílies i comerciants. Són les tres mesures que el PP de Vilafranca ha defensat en l’últim ple per fer front a la pandèmia i els seus estralls a nivell econòmic. “Estem en un moment històricament crític. La pandèmia sanitària ens ha provocat dolor per la pèrdua de familiars i amics, però també ha portat aparellada una crisi econòmica que hem de resoldre amb accions eficaces i directes. I si hi ha diners a l’ajuntament aquest ha d’arribar a la butxaca dels ciutadans “.

Jairo Sans, portaveu de l’PP a Vilafranca, va presentar aquest al·legat en l’últim ple amb l’objectiu de “tornar a el poble el que és de poble”. Amb més de 300.000 euros estalviats de l’exercici passat, “els diners ha alleujar les situacions crítiques que estan vivint famílies i comerciants”.

Per Sans, “hem estès la mà a l’PSOE per aconseguir aquest doble objectiu. Perquè en política s’està per servir al ciutadà i millorar les condicions dels nostres veïns. I precisament en un moment com l’actual aquest objectiu és encara més necessari “. Per això, explica el portaveu de PP, “els 302.736 euros obtinguts en qualitat de romanents de tresoreria i els 596.770 euros que l’Ajuntament de Vilafranca disposa en el seu compte corrent han d’arribar a les famílies”.

Inversions que generin ocupació, rebaixes fiscals que alleugen la pressió fiscal i ajudes directes “són fórmules que altres municipis ja han posat en pràctica, com és el cas d’Onda o Peníscola. Només cal voluntat, establir les prioritats i apostar pel nostre poble, perquè invertir a Vilafranca és garantia de futur, èxit i prosperitat “, ha considerat el regidor.

Informació i Foto: PP Vilafranca

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: