El PP reclama altura de mires a Diputació de Castelló per evitar que Bejís tanqui la seva embotelladora

El Grup Popular a la Diputació Provincial de Castelló ha reclamat la “necessària altura de mires” per evitar “que un poble de la nostra província, Begís, tanca la seva principal font d’ingressos: la planta embotelladora”. La nefasta gestió de l’PSOE ha conduït a la instal·lació, de titularitat pública, a un camí de no retorn. “Sanitat exigeix ​​resoldre les necessitats de la infraestructura per poder mantenir-la oberta. I si es tanca, molts veïns s’aniran al carrer i es perdrà la font d’ingressos i pilar econòmic de la població “.

L’al·legat l’ha presentat el portaveu de l’PP a la Diputació, Vicent Sales, qui ha considerat que “aquesta institució, com a Ajuntament d’ajuntaments, ha d’estar a la banda dels que més ho necessiten, i són ara els veïns de Bejís els que esperen aquest rescat davant l’evident abandó a què ha sotmès la planta la seva alcaldessa. Està clar que el seu objectiu és el de lliurar-se de la planta i li importa poc si amb això li nega el futur a poble “.

Per aquest motiu, ha explicat Sales, “PSOE i Compromís tenen a la seva mà la possibilitat de signar un conveni singular per invertir a la planta”. “Un acord entre els 150 que els dos partits tenen anunciats per a aquest any i que, de ben segur, serà ben acollit pels veïns d’aquesta localitat. És urgent resoldre l’amenaça de Sanitat i així poder seguir treballant a la planta “.

En aquest sentit, “està molt bé que el PSOE s’hagi entestat a rebaixar el deute. També ho vam fer nosaltres quan vam governar fins al punt que es va lliurar la planta, després del mandat d’Olga Pradas, amb 90.000 euros de beneficis anuals. No obstant això, en paral·lel, s’ha d’invertir en el manteniment i conservació d’instal·lacions que és el que el PSOE no ha fet en aquests sis anys de mandat “. Per tot això, “esperem que reconsiderin la seva postura i actuïn, Bejís no pot esperar”.

Informació i Foto: PP Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: