El PP reclama al Consell finançar el centre de dia “en defensa dels drets de Torreblanca”

La portaveu del Partit Popular a Torreblanca, Tania Agut, ha reivindicat al Consell el finançament el 2023 del centre de dia previst juntament amb 35 projectes més al Pla Convivint -només per a la província de Castelló- que “el Consell ha decidit no finançar a una mostra de discriminació absolutament intolerable”.

Ho ha exigit la presidenta local del PP i portaveu a l’ajuntament mitjançant una esmena que ha elevat el PPCV perquè es registri com a aportació a l’esborrany de pressupostos de la Generalitat Valenciana. Una iniciativa que es registrarà amb el “desig que tinguin en compte aquesta demanda perquè Torreblanca és un poble petit amb uns recursos limitats que no mereix rebre aquest tracte discriminatori per part del Consell”.

La proposta d’Agut pretén “alleujar els meus veïns d’una càrrega econòmica que suposarà assumir la construcció d’aquesta instal·lació de les nostres butxaques”. Una decisió que ha pres l’alcaldessa de manera unilateral i que abandona qualsevol exigència sobre el Consell. Agut defensa el contrari, “es tracta de defensar els drets de la nostra localitat i exigir a qui té competències, que és el Consell, que assumeixi les seves responsabilitats i executi aquesta obra”.

Perquè no fer-ho, explica la portaveu del PP a Torreblanca, “demostra que en lloc de lluitar pels interessos dels nostres veïns estem defensant els interessos d´unes sigles”. I això és precisament “el que està fent l´alcaldessa socialista de Torreblanca, Josefa Tena, que no s´ha immutat davant la proposta de pressupostos del Consell que reconeix que el 2023 no hi ha previst ni un sol euro per al nostre centre de dia”.

Per Tania Agut, “cal aixecar la veu i exigir a la Generalitat Valenciana que financi aquest projecte tan demandat per a la nostra localitat. I el que fa precisament l’alcaldessa és el contrari. Maquillar la inacció del PSOE i carregar els veïns amb un cost econòmic important que condicionarà els comptes per al proper exercici”.

Per a la portaveu del PP a Torreblanca, “és urgent lluitar pels drets del nostre poble i aquí ens trobaran. Perquè tots estem d’acord en la urgència de construir aquest servei però cal que assumeixi les càrregues econòmiques el competent en aquesta matèria “Exigir-ho és una obligació i un deure. I nosaltres ho farem perquè es tracta de defensar Torreblanca. Aquest és l’únic objectiu”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: