El PP reclama a PSOE que “no jugui amb el futur de Torre la Sal”

El Partit Popular de Castelló ha exigit avui a el Govern de PSOE que “no jugui amb el futur de Torre la Sal” després que la diputada d’el PSOE al Congrés dels Diputats, Susana Ros, desautoritzés a la ministra de Transició Ecològica que va anunciar , dimecres passat, l’aplicació de la llei en el poblat de pescadors de Cabanes.

Óscar Clavell, diputat al Congrés pel PP de Castelló, ha fet una crida a Govern de l’PSOE “per a treballar per la defensa dels drets dels veïns de Torre la Sal els habitatges els socialistes han condemnat a mort”. Les declaracions de Ros “són diametralment oposades a les de la ministra de Transició Ecològica. I el que els veïns es plantegen és a qui han de creure “.

Davant d’aquesta “discrepància d’opinions”, el PP de Castelló reclama “unitat, consens i treball en equip per garantir que davant la desraó d’un PSOE que amenaça amb destruir la història de prop d’un centenar d’habitatges amb més d’un segle d’història, s’imposa el sentit comú de preservar el patrimoni i protegir la costa “.

En efecte, assenyala Clavell, “el que necessita Cabanes i la província de Castelló és que el PSOE treballi per defensar la seva costa. Especialment la zona sud, durament castigada per una regressió que creix any a any perquè el PSOE no inverteix un sol euro en la seva defensa. Per contra, els socialistes sembla que tenen molta pressa a reduir a enderrocs la història d’un poblat de pescadors que a més d’un valor patrimonial té un incalculable valor sentimental que el PSOE menysprea “.

“Nosaltres, com ja vam traslladar la setmana passada als veïns, anirem de la mà, a protegir-los i defensar-los per garantir futur als seus habitatges”. De fet, el ple que avui debat les al·legacions en defensa de Torre la Sal, “comptarà amb el nostre suport sempre que vingui avalat pels veïns. Perquè en la defensa d’aquests habitatges no ha d’haver colors polítics, només la unió d’un poble “, tal com ha declarat la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: