El PP proposa a Diputació de Castelló la unió d’esforços per garantir la lluita contra el mosquit

El Partit Popular de la Diputació de Castelló ha registrat avui una moció per garantir una lluita efectiva contra el mosquit a la província que “sumi esforços i no defugi responsabilitats”. Així ho ha proposat Vicent Sales, portaveu del Grup Popular a la institució, que aposta “per la unió de tots per acabar amb una plaga que és un problema de provincial i que val la implicació de totes les administracions”.

La iniciativa es presenta com una declaració “que uneixi competències, sumi inversions i estableixi un dispositiu conjunt que guanyi en eficàcia, la que esperen els nostres veïns”. Per aquest motiu des del PP proposen la moció com una declaració institucional “perquè per sobre de sigles i colors polítics l’objectiu és garantir l’efectivitat dels dispositius”.

De moment, tal com assenyala Sales, “tenim un pla, el que va aprovar el PP el gener passat a Diputació, que estableix una inversió de 1.050.000 euros per a controlar aquesta plaga”. Un pla “que és útil, inverteix fons i recursos com assessoria, alhora que estableix un treball coordinat amb els ajuntaments”.

Ara, assenyala Sales, “desitgem que aquesta implicació també arribi des del Consell, perquè l’any passat, forçat per la situació d’emergència declarada pels ajuntaments, va decidir anunciar unes brigades que aquest any ni s’han activat ni s’ha previst una inversió dimensionada per a les necessitats dels municipis “. Així les coses, “confiem que des de la Diputació s’atengui aquesta proposta que busca sumar, unir i guanyar en eficàcia que és al cap ia la fi el que esperen els nostres ciutadans dels que tenim responsabilitats públiques: ser capaços de treballar colze amb colze per que l’esforç de diferents estaments garanteixi solucions i posi fre a la proliferació de la plaga “.

Informació i Foto: PP Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: