El PP presenta al Congrés i el Senat iniciatives instant Sánchez a solucionar el problema de rodalies

Els GPP al Senat i el Congrés han presentat iniciatives a les dues cambres instant el govern de Sánchez a la posada en marxa de solucions definitives al caos de les rodalies a la Comunitat Valenciana.

La senadora valenciana i secretària general del GPP al senat, Salomé Paradas, ha anunciat avui que “hem presentat una sol·licitud de compareixença perquè la Ministra de Transport comparegui immediatament a la Comissió de Transport del Senat perquè expliqui el que pensa fer el seu departament per solucionar els problemes de les rodalies a la Comunitat Valenciana”

Així, Salomé Pradas ha assegurat que a aquesta petició de compareixença s’uneix a una bateria de preguntes al Govern de Sánchez sobre les accions més immediates que es posaran en marxa per donar solució a aquest greu problema que ja està allargant molt en el temps ”.

Per la seva banda, la diputada popular Macarena Montesinos ha explicat que “hem presentat una PNL al Congrés instant al Govern dʻEspanya que es restitueixi el 100% dels trens suprimits i es completi la plantilla segons el Pla dʻOcupació de 2016”.

Salomé Pradas ha manifestat que “les suposades bones paraules i intencions ja no són suficients. Estem cansats que Puig i Sánchez ens enganyin. Fa mesos que diuen que ho solucionaran i cada dia la situació de les rodalies valencianes és pitjor”.

“Ni una actuació, ni inversions en tots aquests anys de govern de Sánchez. No han estat ni capaços de seguir amb les actuacions que ja estaven previstes al Pla de Rodalies que deixo en marxa el PP quan governava i per això hem instat el Govern que doni compliment de totes les actuacions previstes al Pla”, ha assegurat Macarena Montesinos.

Salomé Pradas ha lamentat “la manca d’implicació de Sánchez amb els problemes que afecten els valencians. Ni inversions, ni més finançament, ni aigua, ni defensa de la nostra agricultura. Però el pitjor és que Puig tot ho consenteix. És submís. No alça la veu. No defensa, com ho ha de fer un president, els interessos dels valencians”.

“Per a Puig i Sánchez el benestar dels ciutadans no està entre les seves prioritats. Els és igual que cada dia sigui més difícil que els valencians puguin arribar a la universitat o als seus llocs de treball perquè es cancel·len trens de rodalies”, ha assegurat.

En aquest sentit, la senadora Pradas ha afirmat que “no volem més reunions, de les quals no surt res de clar. No volem més promeses per a la setmana que ve. No és un problema ara. És una qüestió que fa molt de temps que és un desastre i s’han fet moltes promeses però sense accions concretes”.

“Des del PPCV no pararem d’exigir i reivindicar. Seguirem reclamant el que és bo per als valencians. No volem continuar sent invisibles per a Sánchez. Necessitem unes rodalies que donin servei de qualitat”, ha puntualitzat Montesinos.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: