El PP porta al ple d’Almassora la defensa del sector ceràmic

El Partit Popular d’Almassora defensarà al proper ple de l’ajuntament una iniciativa que protegeixi i garanteixi el futur del sector ceràmic per al qual exigeixen les ajudes màximes de 150 milions d’euros per grup empresarial que estableix la Unió Europea.

La proposta s?eleva al ple després que el Govern d?Espanya, en mans de Pedro Sánchez, hagi donat l?esquena a aquesta reivindicació que lideren i exigeixen les empreses que formen part del clúster ceràmic. “Una decisió que demostra sense embuts la negligència d’un PSOE que està conduint a la ruïna a la nostra província per una decisió purament política”.

Al PP, ha declarat el portaveu adjunt, Vicente Blay Casino, “estem decidits a plantar cara a postures sectàries i intransigents que estan posant en risc el múscul econòmic de la nostra província i d’Almassora, perquè hi ha centenars de famílies del nostre poble que estan emprades en aquest sector i que veuen amb inquietud i por la delicada situació en què es troba el sector”.

Pel portaveu adjunt del PP a Almassora, “és un deure elevar la veu per totes aquestes famílies i exigir al PSOE que canviï la seva política. Si ells no ho fan, nosaltres estem preparats per demostrar a partir del 28 de maig que treballem sense descans per tot el que té de bo el nostre poble i la ceràmica és, sens dubte, una part important del nostre teixit productiu”.

Per això, “demanem al ple que doni suport a aquests ajuts que defensa el sector i que siguem capaços, entre tots, de protegir allò que és garantia de benestar i qualitat de vida per a les nostres famílies”. Així mateix, “reprovem un president que juntament amb les ministres d’Economia i Indústria estan infligint un greu deteriorament a l’economia del nostre poble i per extensió de la nostra província”. “Treballarem per tot el bo que mereix Almassora i ho farem possible en menys de 100 dies”, ha declarat el regidor del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: