El PP planteja invertir en el mercat municipal de Nules en lloc de malgastar els estalvis dels veïns en els llocs ambulants de Mascarell

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

“Si tenim un mercat ambulant i disposem d’un mercat central amb llocs de venda que no estan ocupats, seria interessant reforçar i invertir allò que ja funciona d’intentar recuperar un servei ambulant, el de Mascarell, que s’ha demostrat fracassat”. Així ho han considerat els membres de l’equip del PP a Nules, després que la passada setmana l’alcaldia reconegués que l’empresa adjudicatària del mercat ambulant de Mascarell ha renunciat a seguir prestant el servei.

“Aquesta circumstància ens ha de posar alerta perquè és evident que el projecte que el ‘pacte de la despesa’ ens va presentar fa un any com un èxit s’ha traduït en fracàs. I el que no és de rebut és seguir jugant amb els estalvis de tots els veïns, amb la lleugeresa amb què s’està fent. la nostra aposta “, han assenyalat els membres del PP,” és invertir en allò que funciona i que sempre ha estat el nostre: el mercat ambulant dels dimecres i el nostre mercat central “.

Cal assenyalar que la decisió d’habilitar un mercat dominical a Mascarell “va generar la caiguda de llocs ambulants els dimecres i va afeblir la nostra xarxa de petits comerços, alguns dels quals van tancar, així com les parades fixes del mercat central”. Aquesta situació, “hauríem corregir-la, ara que ha renunciat l’empresa, i dirigir la nostra inversió al mercat central, en el qual no s’ha fet ni una sola inversió des que aquests quatre partits governen”.

“Seria oportú licitar les parades, per dinamitzar l’activitat, així com invertir en millores, les que ens traslladin els mateixos comerciants”. De la mateixa manera, plantegen, “seria oportú incentivar la xarxa de petits negocis del nostre municipi. Aquest teixit empresarial tan sensible a decisions com la d’instal·lar un mercat ambulant a Mascarell, són els que han de rebre el nostre recolzament i suport. El que els permeti seguir mantenint la seva activitat “

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: