El PP lamenta que el PSOE castigui la província de Castelló i no defensi que l’Estat assumeixi les dessaladores

El Partit Popular de Castelló ha lamentat avui que el PSOE hagi tornat a apostar per castigar Castelló en lloc de defensar els interessos generals de la província. L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha valorat com a “sorprenent i molt lamentable” l’actuació de l’PSOE nacional al Senat “que va en contra dels interessos dels ajuntaments de la Província de Castelló afectats per la construcció de dessaladores” i que “fins i tot no escolten el PSOE de Castelló, que s’ha alineat amb el PP en aquest assumpte en aquells ajuntaments afectats”.

I és que la proposta de l’PP “és la mateixa a tot arreu: demanem que el Govern assumeixi el cost de les dessaladores, com ha fet en altres autonomies” ja que, en cas contrari, “és a més d’incomprensible, un cost inassumible per als ajuntaments “. En concret, els de Benicàssim, Orpesa, Cabanes, Xilxes i Moncofa.

Cal recordar que la posada en marxa d’aquestes infraestructures va venir de la mà de la ministra socialista Narbona i condicionada per uns convenis, que obligava els ajuntaments a signar amb unes condicions ja que, en cas contrari, impedia el desenvolupament d’aquestes localitats. “Però la realitat i expectatives d’aquell moment, han variat” de manera que l’alcaldessa ha demanat a Govern “que analitzi la situació, apliqui el sentit comú i defensi els interessos generals de tota una província”.

Marqués ha lamentat a més “la poca rellevància de l’PSOE provincial a Madrid i sorprèn la seva escassa influència, a l’ésser incapaços d’aconseguir que es defensi els interessos dels seus ajuntaments i aconseguir suport per a la Província de Castelló en una qüestió tan important com aquesta” i ha demanat “un esforç i sobretot, igualtat de criteri i tracte” ja que a Catalunya el govern de Sánchez sí que ha assumit el cost de les dessaladores.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: