El PP lamenta l’incompliment de la Diputació de Castelló a la xarxa per a vehicles elèctrics

El Partit Popular ha lamentat avui l’incompliment de l’equip de govern de la Diputació en el seu anunci sobre una xarxa per a càrregues de vehicles elèctrics. Tal com ha explicat avui el diputat de PP, Vicente Pallarés, “ja en l’últim ple vam preguntar què ha passat amb aquest projecte que, tal com van anunciar, havia d’estar acabat el 2020 i ja no se sap res”.

I és que l’equip de govern de la Diputació (PSPV i Compromís) van anunciar la creació d’una xarxa per la província per a l’ús dels vehicles elèctrics. Pallarés explica que “per a això, els ajuntaments que volguessin es podien adherir a el pla” i el compromís dela Diputació era que ells assumien els pals per a la recàrrega elèctrica “.

No obstant això, després que 20 ajuntaments s’hagin adherit a el programa i hagin fet els treballs per tenir un punt de recàrrega, “de la Diputació ja no hem sabut res”. Pallarés confia que “després de haver-li-recordat per part de l’Partit Popular reactivin de nou el programa ja que pensem que és una bona oportunitat per apostar per aquest tipus de tecnologia”.

El diputat provincial recorda que “cal que a més de fer anuncis, després es compleixi amb la paraula donada i que els projectes no siguin només per fer-se fotos, cal complir”. Pallarés recorda que el pla incorporava 280.000 d’inversió provincial “i no sabem què ha passat perquè s’oblidi aquest programa que era una aposta per l’ecologia i per l’eficàcia energètica” a més de ser “un eix vertebrador del territori”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: