El PP lamenta la paràlisi a la qual el PSPV sotmet a la Marjaleria de Nules després de perdre dos anys sense avanços per al Pla Especial

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

La paràlisi en què Nules es troba des de fa més de dos anys està provocant que projectes com la redacció del Pla Especial de la Marjaleria segueixin esperant avui un avanç que permeti regularitzar aquest sector de la població. Així ho consideren des del Grup Municipal del Partit Popular a la localitat, des d’on lamenten “que la falta d’un consens i visió conjunta d’un projecte, que és Nules, estigui sumint al nostre municipi en la inacció més absoluta”.

Per als membres del PP a Nules, “seria una bona mesura que els que van pactar per repartir-se els estalvis dels veïns, ho haguessin fet també per treballar”. El cas de la Marjaleria és, en opinió del PP, “un cas paradigmàtic”.

El PSPV, que ostenta a Nules la cartera d’Urbanisme, reivindicava fa exactament dos anys i mig una acció urgent i àgil per donar solucions als propietaris d’habitatges en aquest sector. “No obstant això, passats dos anys des que governa aquest partit amb Adrián Sorribes al capdavant, deu haver oblidat els seus principis”. A l’abril de 2015 el regidor socialista advertia de l’angoixa de les famílies. “Avui com a primer tinent d’alcalde el que les ignora sense cap rubor”.

El pla especial que Sorribes es va comprometre a redactar de la mà de l’Ajuntament de Borriana segueix avui “sense donar cap mostra d’avanç ni treball. No s’ha fet res. Seguim sense tenir cap regulació. Les famílies segueixen esperant solucions i la debilitat d’un pacte de govern l’únic objectiu era ocupar despatxos està fent efecte en la nostra localitat “.

Des del PP reclamen “un veritable compromís amb els veïns, els mateixos que se senten estafats pels que els van prometre solucions que avui segueixen sense arribar”. I sobretot, “una veritable acció política a instàncies autonòmiques perquè encara que el Consell ens ignori en pressupostos autonòmics, Nules ha de fer-se sentir per sobre d’aquest pacte de despeses que està llastrant el futur de la nostra localitat”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: