El PP implantarà bons consum a la província per abaratir la cistella de la compra dels castellonencs i reactivar les vendes del comerç

El Partit Popular de la província de Castelló implantarà bons consum a la província per abaratir la cistella de la compra dels castellonencs i reactivar les vendes al comerç de proximitat. A més, el PP també vol amb aquesta mesura esmorteir els efectes de la inflació, l’alça de tipus i la pressió fiscal del PSOE.

El portaveu del Partit Popular a la Diputació, Salvador Aguilella, explica que es tracta d’un programa ambiciós que està dotat amb 5 milions d’euros per ajudar les famílies i el comerç de proximitat del conjunt de la província de Castelló.

“Des del PP volem ajudar a esmorteir els efectes de la inflació i l’augment de la pressió fiscal per part del PSOE que està rematant milers de famílies i que està provocant que el comerç perdi una vintena d’autònoms al mes a la província”, lamenta Salvador Aguilella.

“El principal objectiu dels bons consum és generar estalvi als castellonencs perquè la cistella de la compra sigui més barata així com reactivar les vendes dels comerços, ajudant els que donen servei i generen ocupació i riquesa a la província”, afegeix el portaveu del PP a la Diputació de Castelló.

L’absència total de mitjanes per part del PSOE i l’abandó que pateix la província per part del Govern de Sánchez, el Consell de Puig i la Diputació de Martí estan provocant que la inflació i la crisi energètica estiguin causant estralls tant al teixit social com a econòmic de la província. “Lluny d’ajudar els castellonencs, el PSOE opta per augmentar la pressió fiscal, cosa que està rematada a milions de famílies que ja arribaven amb tot just a final de mes. Tenir un sou ja no és sinònim de tranquil·litat econòmica. La pressió fiscal exercida des d’Hisenda, que no ha parat de créixer durant les dues legislatures de Pedro Sánchez, ha suposat el cop definitiu a unes llars que han perdut sense fre poder adquisitiu durant l’últim lustre”, alerta el portaveu del PP a la Diputació Provincial de Castelló.

“El teixit comercial de la província de Castelló també està patint, i molt. El comerç és l’activitat més afectada pels tancaments, per motius diversos. Les famílies estan moderant el consum a causa del fort repunt dels preus. A més, és un segment de negoci molt exposat als preus del lloguer i, per tant, molt afectat per les pujades. Tots són dificultats. Per això, des del PP de la província de Castelló proposem implantar un ambiciós programa crucial per a la supervivència dels pobles i de les ciutats”, explica el portaveu del PP a la Diputació.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: