El PP farà una «oposició responsable» des de les comissions de les Corts constituïdes avui

El PP farà una «oposició responsable» des de les comissions de les Corts constituïdes avui. Així ho ha assenyalat la síndica portaveu Isabel Bonig després de constituir aquest matí les quinze comissions legislatives i no legislatives de les Corts composta cadascuna per onze membres.

«El Grup Popular va a fiscalitzar la tasca del Botànic duent a terme un treball seriós i responsable per assegurar la defensa dels interessos dels valencians», ha assenyalat.

La Comissió d’Economia, Pressupostos i Hisenda estarà presidida per la Síndica adjunta Eva Ortiz després de ser votada pels nous components de la Comissió. El PP també ocupa la presidència en la Comissió d’Afers Europeus amb Felipe Carrasco.

El grup popular a més ocupa la vicepresidència de la Comissió de Medi Ambient (Elisa Diaz) de Polítiques d’Igualtat (José Juan Zaplana), Justícia (José Ciscar), Educació, Obres Públiques (Alfredo Castelló), Política Social (Joan Carles Caballero), i la secretaria a la Comissió d’Indústria (Manuel Pérez Fenoll).

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: