El PP exigeix un metge estable per garantir cobertura a les famílies de les platges de Nules

El Partit Popular de Nules ha reclamat la dotació d’un metge amb caràcter fix al consultori de les platges de la localitat amb l’objectiu de “prestar la cobertura sanitària que mereixen les famílies que resideixen a la nostra costa”. La demanda la formula la regidora del PP a Nules, Silvia Vilar, que reivindica “la inversió que mereix la sanitat davant de polítiques que, com la socialista, s’han dedicat a retallar recursos utilitzant la pandèmia com a excusa”.

Tal com ha relatat la regidora, “ens trobem a meitat de juliol i encara els veïns de les platges de Nules segueixen sense tenir garantit un metge amb caràcter fix al consultori de la platja”. Per al PSOE, explica Vilar, “Nules ha deixat d’estar al mapa i ja no compta com a destinació preferent per poder gaudir de tots els serveis mèdics oportuns que mereix”.

I aquest càstig, considera la regidora, “és immerescut i injust”. Per això, des del PP “continuarem lluitant, amb la defensa de polítiques que blindin la sanitat, pels recursos sanitaris i mèdics que mereix la nostra població”. “No té cap sentit que aquests dos anys de pandèmia el servei hagi estat operatiu al 100% en plena pandèmia Covid-19 i ara s’apliquin retallades”. Perquè la realitat és que el consultori no està obert de dilluns a divendres, “només atén 3 dies per setmana i lamentablement amb incompliments constants”.

Tampoc no ho és, postil·la la regidora del PP a Nules, “que superats més de dos anys de pandèmia els veïns de Mascarell segueixin sense gaudir del consultori mèdic que està habilitat i que el PSOE es nega a obrir”.

Per tot això, Vilar assenyala, “només el PP és garantia d’inversió i protecció per a la salut de les famílies de Nules. Les que el PSOE castiga amb retallades als serveis sanitaris de proximitat, com són els consultoris mèdics o el centre de salut, que també ha estat víctima de les retallades socialistes. Com ho són els veïns de Nules en general, a qui se’ls priva, com a la resta de la província, d’un CICU que el PSOE ha decidit desmantellar”. “Veïns que reclamen una SAMU que el PSOE no dota amb metge incomplint una condició bàsica dʻaquest servei dʻatenció urgent”. Polítiques, en definitiva, “que tenen una alternativa clara al PP, que assegura inversió, protecció i reforç de recursos. La gestió que estem preparats per liderar al nostre poble, a la nostra província, a la Comunitat Valenciana ia Espanya”, ha conclòs l’edil.

Informació i Foto: PP Nules

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: