El PP exigeix al PSOE reforçar el centre de salut de l’Alcora per evitar el caos a la vacunació

El Partit Popular de l’Alcora ha reclamat a l’alcalde socialista, Samuel Falomir, un reforç de centre de salut de la localitat per evitar el caos a la vacunació. L’aparició d’una pàgina no oficial a la xarxa social Facebook de centre de salut que facilita informació no veraç sobre el procés sumat a les queixes de veïns de Sant Joan de Moró, Figueroles i Costur pel lliurament de terminis de vacunació diferents als de els veïns de l’Alcora ha creat un “absolut caos que s’ha de resoldre”.

Així ho ha estimat la regidora de l’PP a l’Alcora, Patricia Gil, que ha defensat la tasca dels sanitaris a el front de el centre mèdic “perquè estan donant tot de si perquè aquesta pandèmia se superi com més aviat i és gràcies a la seva convicció , esforç i treball que estem protegits “.

Des del PP lamenten que l’excel·lent tasca dels professionals es vegi afectada per l’aparició en xarxes socials d’una pàgina que sota el nom de centre de salut de l’Alcora es dedica a informar periòdicament sobre terminis de vacunació, sectors de població cridats a vacunar i invitació als usuaris a trucar a centre de salut per a concertar cites.

“Aquesta situació ha derivat en un absolut caos que estan pagant els professionals que atenen al nostre centre de salut”. En efecte, “la centraleta es col·lapsa i els ciutadans es queixen de no poder contactar amb el centre a través de la centraleta”. Una situació que provoca queixes i protestes “ja que hi ha trucades que es produeixen per consultes bàsiques d’atenció primària i altres provocades per una informació errònia apareguda en xarxes socials”.

Tal com explica la regidora, “en l’últim ple ja advertim a la regidora de Sanitat perquè prengués cartes en l’assumpte i actués davant aquesta situació que només deriva en problemes. No obstant això, la seva resposta va ser tirar pilotes fora. I lamentablement el PSOE, com a equip de govern municipal i també com a responsable de la Conselleria de Sanitat, hauria de donar solucions en lloc de posar-se de perfil “.

Per tot això, “en el pròxim ple anem a tornar a exigir a l’alcalde que ja que la seva regidora diu no tenir competències en aquesta matèria, es posi ell a treballar per resoldre aquest caos. Perquè ni els sanitaris de centre de salut de l’Alcora ni tampoc els veïns de la nostra localitat han de pagar les conseqüències d’aquests crassos errors “.

Informació i Foto: PP Alcora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: