El PP exigeix al PSOE que recuperi les freqüències de rodalies entre el Maestrat i Castelló

El president de el Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, ha exigit al costat dels alcaldes i portaveus de l’Maestrat que es recuperin les freqüències que el PSOE ha eliminat en el trajecte Vinaròs-Castelló.

Aprofitant la pandèmia, el Govern va eliminar trajectes passant de dotze en cada sentit de circulació a només quatre. És a dir, treure les ampliacions que va posar en marxa el Partit Popular i, el que és pitjor, ha optat per no restablir els trens un cop s’ha tornat el tràfic normal a tot Espanya.

Pel president de l’PP, “el preocupant és la submissió de l’PSOE, dels alcaldes socialistes i de Ximo Puig que opten pel silenci davant d’aquest greu càstig a la mobilitat de les rodalies”. Cal recordar que va ser el Govern de l’PP quan en una visita d’el llavors ministre de Foment, Íñigo de la Serna, va anunciar l’ampliació de freqüències.

Per a això, el Consell de Ministres va aprovar la modificació de l’Obligació de Servei Públic incloent a l’Maestrat a la xarxa de Rodalies. A l’poc temps es van posar en marxa 12 trens d’anada i dotze de tornada amb el mateix preu que la resta de trajectes.

No obstant això, “ara han decidit aïllar la comarca i retrocedir en els drets dels usuaris”. Un fet que per al PP és “molt greu” ja que suposa un nou càstig de l’socialisme a la província.

Miguel Barrachina ha recordat, a més, que des que Governa el PSOE “no només torna a pujar l’atur, sinó que han eliminat la construcció de l’autovia A7 a l’interior, han eliminat la doble plataforma de corredor, condemnant a les mercaderies de la província, han tret l’AVE i, ara, eliminen també els rodalies “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: