El PP exigeix al PSOE que no tracti als pobles que depenen de Morella com a veïns de segona

El Partit Popular de Morella ha fet una crida a l’alcalde de la localitat, el socialista Rhamsés Ripollés, perquè deixi de tractar els pobles que depenen de Morella com a veïns de segona. El portaveu de l’PP al municipi, Jesús Lecha, ha recriminat a l’últim ple que el PSOE “imposi impostos i taxes de primera a les famílies i, en canvi, presti serveis de segona a aquests nuclis de població”.

La discriminació és clara “si analitzem el tractament que ha tingut l’alcalde amb el nucli urbà de Morella a què ha prestat a Xiva, Herbeset, la Pobla d’Alcolea o Ortells”. A Morella, Ripollès “va anunciar una mesura estrella per garantir la lluita contra el Covid-19 que garantia anàlisi en la xarxa pública de sanejament per evitar contagis a través de l’subministrament.

“Aquestes anàlisis que el president de l’empresa mixta que gestiona les aigües, l’alcalde de Morella, va decidir emprendre, únicament s’han realitzat a Morella. Cap dels pobles que depenen de Morella s’ha vist beneficiat per la iniciativa “, ha explicat Lecha.

Així mateix, el regidor també ha lamentat que les tasques de desinfecció i desinsectació que de forma periòdica s’han realitzat a Morella per posar límit a l’virus, “no s’han deixat veure durant quatre mesos en la resta de nuclis de població”. Una “discriminació evident que priva les famílies que viuen en aquests pobles dels mateixos serveis que si gaudeixen a Morella. Això sí, a l’hora de pagar no hi ha cap discriminació, a canvi, ens han pujat un tram de l’rebut de l’any passat gairebé un 20% “.

Lecha defensa a l’centenar de veïns empadronats en aquests quatre nuclis urbans dependents administrativament de Morella. “A l’estiu veuen multiplicada la seva població per 4 o fins i tot 5 i, no obstant això, no s’ha realitzat cap prova de control ni de desinfecció”. Una mostra evident, segons el portaveu de l’PP a la localitat, “de l’maltractament absolut que exerceix l’alcalde sobre veïns que també són morellans encara que ell els consideri de segona”.

Informació i Foto: PP Morella

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: