El PP exigeix al PSOE modificar la llei de costes

El Partit Popular de Nules ha reclamat al PSOE que obri el debat sobre la modificació de la llei de costes que reivindica des de fa anys i que amb una iniciativa presentada l’estiu passat es defensa al Senat. Aquesta proposta segueix sense debatre’s “i és la que ha de decidir la protecció de la nostra costa, perquè l’acord aconseguit ahir a les Corts està molt bé però és el Govern d’Espanya qui legisla, protegeix, inverteix o, si escau, enderroca” .

Així ho ha manifestat el president del PP a Nules, José Vicente Adsuara, després de recordar que el 2018, a instàncies del PP, “es va aprovar una Proposició No de Llei (PNL) que acordava declarar Les Casetes com a vivendes d’interès públic”. Quatre anys després, el PSOE “segueix sense fer absolutament res”. I “el que no volem és que l’acord d’ahir, que defensa la col·locació del mur, la protecció de les Casetes i la modificació de la llei de costes, es quedi novament en això: no res”.

I en defensa d´aquest “patrimoni viu que és història de Nules i futur de la nostra localitat”, “exigim al PSOE que no es quedi en les paraules i debat la modificació de la llei de costes que els nostres senadors Alberto Fabra, Salomé Pradas i Vicente Martínez Mus exigeixen debatre a la Cambra Alta un PSOE que va per lliure amb el seu nou reglament de costes”.

En efecte, ha assenyalat la portaveu del PP a Nules, Mª Victoria Marzal, “el futur de la platja de Nules no s’entreveu sense Les Casetes, i en defensa d’aquest patrimoni i de les inversions que frenin la regressió, és urgent que el Govern d’Espanya obri un debat que protegeixi el nostre litoral”.

És el que el PP demana no només per a Nules, sinó també per a altres localitats que viuen amenaçades pels enderrocaments anunciats pels socialistes. És el cas del poblat marítim de Torre de la Sal, i també ho són les localitats de Moncofa i Almenara. “És urgent obrir aquest debat i garantir la protecció del patrimoni, la inversió a la costa i el fre a la regressió, com demana Nules i ho reclamen tants municipis de la nostra província sense que el PSOE mogui fitxa en defensa”, ha conclòs Adsuara .

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: