El PP exigeix a Torreblanca la defensa de la citricultura amb tractaments eficaços contra el ‘cotonet’ que el PSOE rebutja

El Partit Popular de Torreblanca presentarà a el pròxim ple de la corporació una iniciativa que té per objectiu “defensar la citricultura, una activitat econòmica de la qual viuen milers de famílies de la nostra localitat i que mereix el futur que avui el PSOE li nega rebutjant tractaments eficaços que en altres països de la Unió Europea han estat autoritzats “.

Tal com ha assenyalat Tania Agut, portaveu de l’PP a la localitat, “no permetrem que les collites que tant esforç i sacrifici exigeixen, acabin tirades pel terra perquè un Govern, el de Pedro Sánchez, ha donat l’esquena i abandonat a camp. Són els mateixos que imposen les tarifes més elevades de la llum a les famílies, apliquen restriccions a l’economia i en paral·lel tanquen centres de salut “. “Un càstig que a la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, de la mà dels seus socis de Compromís, reforça provocant unes pèrdues milionàries que han posat en escac l’economia de molts veïns de Torreblanca”.

I el repte, tal com ha assenyalat la regidora, “és assegurar la campanya de 2022, perquè la negativa de l’PSOE a aplicar els tractaments que demanden els professionals de camp, els metil-clorpirifòs, amenaça de portar a l’trast una temporada més de els nostres cultius “.

I des del PP, “no ho permetrem”. Per això, “hem presentat una proposta de la mà dels citricultors, els tècnics i els sindicats que garanteixi que en 2022 la campanya se salvarà amb accions eficaces que acabin amb la plaga de l’ ‘cotonet'”. Perquè “mentre Puig es dedica a repartir subvencions entre els seus germans ia contractar una cohort d’assessors i alts càrrecs interminable, les inversions no arriben a camp, com tampoc ho fan al nostre sistema sanitari, que tanca centres de salut i priva els veïns de la deguda assistència mèdica “.

Informació i Foto: PP Torreblanca

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: