El PP exigeix a Diputació de Castelló la defensa dels Rodalies davant les retallades del PSOE

El Grup Popular a la Diputació de Castelló ha reivindicat aquesta setmana en comissió “els recursos que el PP va garantir amb el reforç de Rodalies i un AVE a Madrid, i que el PSOE s’ha dedicat a desmantellar castigant a la província “. “Els usuaris que veuen perjudicada la seva mobilitat i desplaçaments diaris, les empreses minvades les seves oportunitats, i el sector turístic perd competitivitat davant d’altres territoris o destinacions més ben comunicats”.

Susana Marqués, diputada provincial d’el PP, ha animat PSOE i Compromís a exercir des de la Diputació una política útil i lleial amb la província, defensant la vertebració del territori, i protegint als milers de castellonencs que des de fa mesos pateixen retards i cancel·lacions de l’ servei ferroviari. La popular ha reivindicat mitjançant una moció la xarxa de Rodalies de la província, iniciativa que PSOE i Compromís, socis de govern, han decidit no votar a favor.

El PP manté la seva ferma defensa dels serveis ferroviaris per a la província “com a instrument dinamitzador i vertebrador”. De fet, “va ser un govern popular el que ho va garantir amb la declaració d’Obligació de Servei Públic el 30 de novembre de 2017 i que ara el govern de el president Sánchez i el seu ministre Ábalos ha decidit desmantellar en un moment especialment crític, per a la província i la Comunitat Valenciana “.

Per Marquès, “aquesta no és una qüestió política. És una obligació dels que treballem dia a dia amb els nostres veïns, com alcaldes, per garantir uns servei i una mobilitat que són claus per a la província. Enfrontar-nos a contínues retallades és inacceptable i porta com a conseqüència un servei cada dia més deficient que ens resta mobilitat, promoció i competitivitat “.

En aquest sentit, ha assenyalat la diputada provincial, “esperem que la nostra moció en defensa dels Rodalies demane el màxim suport. L’esperit és reivindicar la defensa dels interessos de la província, blindar els recursos i donar resposta a les necessitats de mobilitat que avui demana la societat “. Lamentablement, “el que estan fent els que avui governen és generar problemes, maltractar aquesta província única i dificultar, encara més, el dret a l’transport a Castelló”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: