El PP es compromet a buscar solucions a l’IES de Morella per garantir una hípica als alumnes del cicle formatiu

El Partit Popular de Morella treballarà per resoldre les demandes que l?institut de la localitat reclama des de l’any passat. Durant el curs 2022-23, el centre va reclamar la contractació d’una hípica per poder desenvolupar de manera completa la formació del cicle formatiu de grau mitjà Guia al Medi Natural i de Temps Lliure. Aquesta demanda no va ser atesa i el centre demana una solució perquè el curs vinent estigui resolta.

Així ho ha detallat el portaveu del PP a Morella, Jesús Ortí, que ha posat el focus a la demanda de l’institut amb l’objectiu “de resoldre el problema”. “Som conscients que la necessitat i el repte és ser eficaços per garantir la resposta a la demanda”.

Una urgència que no és nova, tal com ha relatat el centre educatiu al portaveu del PP a Morella, “sinó que el Consell de Ximo Puig va ser advertit durant el curs passat de la demanda”. “Això sí, solució no se n’ha donat cap i el problema és que ens enfrontem al curs 2023-24 sense que Ximo Puig preveiés una solució que podria haver gestionat des del passat any”.

Els alumnes d’aquest cicle formatiu requereixen unes pràctiques d’equitació per completar el currículum corresponent al grau. Si no es completessin aquestes pràctiques “estarien en desigualtat d’oportunitats, tal com ens transmeten des de l’institut”. “I no volem que sigui així”.

És per això, assenyala el portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella, “que des del nostre grup hem estès la mà a la recerca de les solucions més eficaces”. “Resoldre un problema que Ximo Puig, al capdavant del Botànic, ha demostrat durant la seva etapa que no va ser una qüestió de rellevància que cal tenir en compte”. No obstant això, “nosaltres sí que creiem que el més important és que els nostres estudiants completin la seva formació segons està reglat al seu currículum, realitzant set hores setmanals de pràctiques en una hípica. I això és pel que treballarem fins aconseguir-ho”, ha manifestat el regidor.

Informació i Foto: PP Morella

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: