El PP demana reforçar la seguretat als polígons d’Almassora per frenar els robatoris

El Partit Popular d’Almassora ha sol·licitat l’increment de la seguretat i controls als polígons industrials de la localitat per evitar el robatori de carburant als camions que les últimes setmanes s’està produint a l’entorn de polígons i zones empresarials del municipi.

Es tracta d’una situació “denunciada ja en ocasions reiterades que exigeix ​​de qui governa que s’actuï”. “No podem seguir de braços plegats i transmetre inseguretat”. Ana Archilés, regidora del PP a l’Ajuntament d’Almassora, ha traslladat a les comissions informatives la situació transmesa pels “ propis afectats” i la urgència “d’adoptar mesures que posin fre a aquesta situació”.

Segons Archilés, “els polígons industrials d’Almassora són el múscul econòmic de la nostra ciutat. Són motors de creació de llocs de treball i sinònim de riquesa. Donen feina a milers de veïns d’Almassora i invertir-hi és promoure l’arribada de nous capitals i inversors que incentivin l’ocupació”.

Al PP, ha explicat Archilés, “som conscients que la plantilla de la Guàrdia Civil és limitada i són necessaris més efectius. Per això, i atenent a les últimes dades fetes públiques pel Ministeri de l’Interior que revelen que s’ha incrementat un 25,7% el nombre d’infraccions penals entre gener i juny, i als quals cal sumar aquests robatoris que ara ens transmeten treballadors de els polígons industrials, és evident que cal moure fitxa i reclamar a les instàncies oportunes el reforçament de les plantilles i els recursos”.

I fer-ho “per donar seguretat als nostres veïns”. “Per garantir tranquil·litat i benestar”. “Perquè fins ara l’únic que ha fet Merche Galí és perdre efectius de la Benemèrita i abandonar la demanda de construcció d’una nova caserna. Aquest que ja ni tan sols apareix als Pressupostos Generals de l’Estat per al 2023 i que l’alcaldessa ni es molesta a exigir”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: