El PP demana garantir l’escoleta matinera a Borriol

El Partit Popular de Borriol ha plantejat que es garanteixi l’escoleta matinera de la localitat, així com la vespertina, perquè aposti la conciliació familiar i laboral entre les famílies de Borriol.

La portaveu de l’PP a la localitat, Chelo Vilarrocha, ha demanat que “l’Ajuntament prengui les regnes d’aquest servei i que permeti que les famílies puguin seguir fent ús d’aquest servei durant tot el curs” i més “davant la incertesa i la complexitat d’aquest curs escolar pel Covid-19 “.

La portaveu popular ha proposat que l’ajuda que la Generalitat aporta per a les activitats extraescolars es destini a garantir aquest servei. “Ens trobem en un moment delicat tant a nivell econòmic, com social i sanitari, pel que és necessari que l’Ajuntament vetlli perquè els interessos generals dels veïns de Borriol es mantinguin”.

Així mateix, la popular ha proposat en el ple que es posi en marxa un servei de reciclatge de mascaretes i guants a la localitat ja que “les noves exigències fan que haguem de posar en marxa nous serveis”. Per al grup popular “seria un honor que Borriol fos una localitat pionera en el reciclatge”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: