El PP demana desempolsar el Pla Estratègic de Turisme per traçar l’Arenal que Burriana vol

El Partit Popular de Borriana ha fet una crida al PSOE per desempolsar el Pla Estratègic de Turisme amb l’objectiu de dissenyar “l’Arenal que Burriana vol”. Ho ha reclamat el regidor del PP i president local, Alejandro Clausell, amb l’objectiu “de garantir la transparència, la participació i la informació a la ciutadania que un projecte d’aquesta envergadura mereix”.

La suspensió de la licitació del projecte de l’Arenal ha provocat la paralització d’una inversió que el PSOE havia dissenyat d’esquena a la ciutadania. “El seu fracàs és una oportunitat per assegurar als nostres ciutadans que no només tenen veu, sinó també vot, en el desenvolupament d´un sòl estratègic per al futur de Borriana”.

En aquest sentit, tal com ha declarat el regidor del PP, “disposem d´un Pla Estratègic de Turisme que PSOE i Compromís van encarregar, a costa de la butxaca dels ciutadans, i que a data d´avui dorm el somni dels justos”. En aquest sentit, “seria una bona oportunitat de desempolsar aquest pla d´acció per treballar, de la mà dels criteris professionals, el millor desenvolupament per a l´Arenal”.

Fer-ho, ha explicat Clausell, “de la mà dels professionals, de manera que les opinions, propostes i iniciatives que llanci la ciutadania siguin canalitzades d´una forma tècnica en el desenvolupament del sector”. “Perquè el que no té cap sentit és pretendre fer algun tipus d’acció a nivell visual perquè la data electoral queda a prop”. “Seria un nou fracàs promogut pel PSOE que ens arrossegaria a tots, i creiem que es pot evitar si es té la convicció i el desig d’activar aquesta participació que tant reivindica l’esquerra però que tant li costa posar en pràctica”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: