El PP demana crear una aula d’estudi a Borriana per atendre la demanda dels estudiants

El Partit Popular de Borriana ha proposat crear una aula destudi a la ciutat per atendre la demanda de desenes destudiants, de nivells educatius diferents, que reclamen un espai propi i específic per poder preparar la seva formació. La convocatòria d’exàmens, els períodes de selectivitat, oposicions o treballs educatius requereixen una aula que reuneixi les condicions per estudiar d’una manera aïllada i adequada. I Borriana, malgrat la demanda existent, no en té”.

Alejandro Clausell, regidor del PP a Borriana i president local del PP, ha proposat per al proper exercici la creació d’aquest espai que seria de gran ajuda per a estudiants de diferents nivells i àrees formatives. Des d’alumnes d’institut, a opositors, a estudiants de Cicles Formatius o alumnes universitaris, fins a veïns de la nostra ciutat que estan preparant el doctorat… Aquesta instal·lació seria de gran ajuda i Burriana, amb més de 35.000 habitants, l’hauria d’habilitar”.

Des del PP, tal com considera Clausell, “donarem suport a qualsevol iniciativa que es doti en el pressupost de l’exercici 2022 encaminat a dotar la nostra ciutat d’aquest recurs”. Al Museu de la Taronja, “hi ha una tercera planta de més de 150 metres quadrats que podria ser susceptible d’albergar aquesta instal·lació perquè és un espai aïllat que no posseeix el tràfec d’altres dependències, com és el cas de la biblioteca, i reuneix condicions per facilitar el silenci que requereix un espai d’aquest tipus”. “Lamentablement, la coalició PSOE i Compromís ha estat incapaç d’obrir aquesta instal·lació en sis anys de govern”.

Tot i això, “aquesta és només una proposta que llancem i estaríem disposats a recolzar qualsevol altra sempre que vagi encaminada a dotar a la nostra ciutat d’aquesta infraestructura”. Una instal·lació “que som conscients que no només seria benvinguda per estudiants d’institut i universitaris, sinó també per altres veïns que reconeixen que si disposessin d’aquesta aula aprofitarien el recurs per preparar-se per a oposicions, doctorat o qualsevol altre tipus de convocatòria”.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: