El PP demana al PSOE que no exclogui Almassora de les fumigacions aèries contra el mosquit

El Partit Popular d’Almassora ha fet una crida a l’alcaldessa perquè garanteixi a la localitat els tractaments aeris contra el mosquit després que el Consell hagi exclòs el municipi de les fumigacions amb helicòpter. Ho ha demanat el portaveu del PP a Almassora, Vicente Blay Casino Serra, reclamant de la primera edil l’execució d’aquests plans de vol amb garanties per a la població després de fer-se ressò de les queixes dels veïns, especialment a la zona costanera. “Després de les pluges registrades les darreres setmanes ens alerten d’una eclosió massiva de l’insecte a diferents zones del districte marítim. No volem acabar confinats perquè el PSOE no ha fet la feina”.

Blay assenyala que “no és una queixa del PP, és un problema real que ja ens està afectant”. “I en ple mes d´abril, amb l´increment de les temperatures i la seva combinació amb episodis de pluges, estem assistint a un brou de cultiu òptim per a la multiplicació de les larves i la proliferació del mosquit”.

Almassora, tal com ha lamentat Blay, és l’única localitat que ha quedat exclosa dels tractaments aeris del còmput de 13 municipis que han tramitat la sol·licitud. “Almassora no s’ha d’acabar castigada perquè la debilitat política de l’alcaldessa. Cal defensar els interessos dels veïns i fer-ho a tots nivells perquè el nostre municipi no quedi al marge d’aquestes fumigacions”, ha manifestat el regidor.

En aquest sentit, assenyala el regidor del PP, “desitgem que s’actuï de manera imminent amb els tractaments que s’estimin més eficaços perquè és evident que els actuals no són efectius”. Fer-ho “habilitant tots els protocols oportuns per assegurar el benestar dels nostres ciutadans”. Especialment a la zona marítima on “hi ha moltes queixes provocades per la superpoblació d’aquest insecte” a més de la resta del nucli urbà i zones limítrofes “perquè aquest no és un problema puntual ni sobrevingut. És una situació que es deu i es pot prevenir”, ha assenyalat.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: