El PP demana al pacte de la despesa invertir part dels estalvis de Nules en la conservació dels parcs perquè les famílies ho agrairien

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha reclamat als quatre partits que el juny del 2015 van pactar el repartiment de despatxos que part de la recaptació que imposen als veïns es dediqui a conservar els parcs públics de la localitat.

Des del Jardí Cromàtic, a la zona de la Granja, l’àrea de l’institut, el parc de la Massà o al Jardí Botànic, així com l’àrea de jocs de Mascarell, el districte marítim o la zona de la Porta del Sol són només algunes de les àrees “on es podria invertir en benefici de tota la població”. “Aquests espais d’oci i zones verdes que posseeix el nostre municipi es troben, en alguns casos, degradats i en precari”, tal com han assenyalat des del PP. Per aquest motiu, “seria una bona mesura que part de la recaptació que exerceixen sobre la ciutadania la dediquessin a tasques tan bàsiques com aquesta”.

Tal com han declarat membres de l’equip del PP a Nules, “hi ha gronxadors i tobogans que estan danyats o presenten un estat de brutícia que hauria de corregir. Així mateix, hi ha espais que pateixen de neteja i que haurien d’estar en un estat òptim, ja que són molts els nens els que diàriament gaudeixen d’aquestes estructures d’oci “.

“Si som capaços entre tots de millorar les condicions d’aquests espais la ciutadania ens ho agrairà”. Des de l’oposició, han assenyalat fonts del PP a Nules, “tenim l’obligació d’advertir d’aquestes situacions i traslladar les queixes que diàriament rebem de veïns i residents”. Així les coses, “confiem que els quatre partits que governen Nules actuïn i inverteixin, perquè la despesa corrent que no para de créixer al consistori hauria de fixar unes prioritats i, sense cap dubte, el manteniment i conservació d’aquests espais d’oci hauria de ser una d’elles “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: