El PP demana a PSOE i Compromís detallar els tràmits realitzats al Consell per aconseguir la unitat de trasplantament renal per a Castelló

El Partit Popular de Castelló ha reivindicat en ple una Diputació útil i eficaç per resoldre els problemes dels veïns davant d’un PSOE i Compromís “embarcats en un exercici de propaganda allunyat de l’esforç que mereix aquesta província”.

Ho ha reclamat la diputada provincial del PPCS, Nieves Martínez, en defensa dels pacients renals de la província que el juny passat van escoltar del president de la Diputació el compromís de comptar amb una unitat de trasplantament renal per a la província “de la qual avui, lamentablement, no tenim notícia”.

Han passat prop de sis mesos “i demanem al PSOE i Compromís que ens detallin els tràmits empresos per aconseguir que aquesta prestació s’implanti al nostre territori”. “Desitgem fets, acords materials, una planificació oportuna i la inversió esperada. Perquè lamentablement aquesta Diputació és modèlica en la venda de fum que després es tradueix en indignació i desesperació amb el pas dels mesos”.

“I Castelló, i els pacients renals, no es tracten ni amb titulars ni amb fotos. Es recuperen amb les inversions que en matèria sanitària vetllen per la seva salut i en garanteixin el benestar. Amb fons per a tractaments, investigació i avenços mèdics, que són els que milloren la qualitat de vida dels pacients i els ajuden a conviure amb la malaltia”.

En aquest sentit, “en defensa dels malalts renals de Castelló i amb l’objectiu de donar resposta a l’associació Alcer Castalia que avui continua esperant que s’avanci en aquesta matèria, desitgem que el PSOE ens informi i desgrani les accions empreses davant del Consell per aconseguir aquesta unitat que tots celebrarem”, ha conclòs la diputada provincial Nieves Martínez.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: