El PP demana a l’alcalde de Nules una taula per negociar rebaixes d’impostos i taxes el 2023

El Partit Popular de Nules ha demanat a l’alcalde de Nules una taula per negociar rebaixes d’impostos, taxes i preus públics de cara al proper exercici 2023. “L’objectiu és arribar a l’1 de gener del 2023 amb el projecte del pressupost aprovat. Un pla econòmic que protegeixi Nules amb rebaixes fiscals que alleugin la població de l’asfíxia fiscal a què l’esquerra el sotmet”.

Marta López, portaveu del PP a l’Ajuntament de Nules, ha estès la mà a l’alcalde per “ser capaços de definir els objectius prioritaris de Nules” en un any, el proper 2023, “que es presumeix nefast”. Amb aquest repte, “hem de ser capaços de posar sobre la taula les polítiques que sumin per Nules i que assegurin que els diners de la nostra localitat s’injecten als nostres veïns”.

Amb una inflació que frega el 12%, una cistella de la compra encarida, la llum disparada, els carburants pels núvols i una situació laboral que amenaça amb aturades massives especialment en l’àmbit ceràmic, “hem de ser capaços, per responsabilitat, de gestionar per als nostres veïns”.

Per això, explica la regidora, “proposem iniciar immediatament aquesta ronda de contactes per treballar plegats per evitar retards en l’aprovació del pressupost i garantir una modificació de les ordenances que permeti incorporar les propostes de rebaixa fiscal que el PP abandera”.

El repte, assenyala López, “és sumar per Nules. Ser capaços d’implementar les mesures que ens demanen els nostres veïns i treballar per aconseguir oportunitats, feina, benestar i futur en un escenari que es complica cada setmana”. “Hi ha una altra manera de governar i, des de la responsabilitat, estenem la mà a l’alcalde per treballar per allò que Nules necessita. Des de ja”, ha conclòs la portaveu del PP a Nules.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: