El PP de Nules reivindica inversió en els camins rurals per garantir futur la citricultura

El Partit Popular de Nules ha reclamat inversió per als camins rurals de la localitat que estan “abandonats”. Tal com ha explicat Vicente Ramón Adsuara, regidor de l’PP a la localitat, “Nules és citricultura i no podem donar l’esquena a la que és la base de la nostra economia i l’orgull del nostre municipi”.

En aquest sentit, “resulta molt penós veure en quin estat s’han quedat molts dels nostres camins, que estan en un estat d’abandó notable per la falta d’inversió que des de l’ajuntament no arriba”. “Degradar aquestes artèries és donar l’esquena a la citricultura, a la nostra clemenules, i projectar una imatge d’abandonament que hem de corregir immediatament”.

Des del PP, Vicente Ramón Adsuara considera “fonamental” invertir en la millora d’aquests camins. “Cal un pla de conservació i manteniment. Treballar cada any en la posada a punt d’aquestes connexions i evitar la seva degradació. Només amb una acció periòdica evitarem destruir el que més volem “.

“Som”, ha assenyalat el regidor d’el PP, “el millor exemple de que amb esforç i tenacitat tot s’aconsegueix. Perquè va ser Nules la qual gràcies a aquests herois que treballen amb les seves mans el camp dels que van aconseguir obtenir el millor fruit de la terra “. “És Nules”, ha assenyalat Vicente Ramón Adsuara, “el millor exemple de que amb el sacrifici i la tenacitat tot s’aconsegueix i ara, en un moment de crisi econòmica i de dificultats per a tots, no podem tirar-nos enrere”.

En aquest sentit, des del PP, “exigirem a l’alcalde de Nules que en lloc de gastar-se els diners en autobombo es dediqui a invertir en el nostre patrimoni, en les nostres fortaleses. A donar suport als que pateixen des de fa anys una crisi contínua que no ha impedit que segueixin treballant i creient en què conrear el millor fruit d’aquesta terra continua sent una tasca per la qual val la pena lluitar “.

Informació i Foto: PP Nules

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: