El PP de Nules proposa un pacte que defensi les platges

El Partit Popular de Nules presentarà demà en comissió una iniciativa per garantir els drets dels propietaris de Nules i assegurar la protecció de les platges del municipi. Ho farà el regidor del PP a la localitat, José Adsuara, que considera “prioritari” convertir “la veu dels meus veïns a l’eix de les polítiques municipals”. “Són ells els qui, carregats de raó, defensen una llei de costes justa per a tothom”.

Per Adsuara, “és el moment de tornar als ciutadans el protagonisme que durant massa anys els han furtat els qui governen”. I amb aquest esperit, “plantegem un front comú, liderat per les associacions veïnals, que sigui capaç de canalitzar, a través de les institucions, la necessitat urgent de comptar amb marcs normatius realistes, justos amb els drets ciutadans i garantistes amb les nostres platges” .

El regidor del PP fa aquestes consideracions després de l’aprovació del decret que modifica el Reglament General de Costes i que “retalla els drets dels propietaris i perjudica el turisme”. En defensa de “les famílies de Nules que fa dècades que pateixen i reclamen una protecció per als seus habitatges singulars, en defensa d’un poble que exigeix ​​contraprestacions pel dany exercit històricament pel Port de Burriana, i en defensa d’un futur que blindi amb espigons les nostres platges, desitgem treballar colze a colze amb els veïns”.

Per això, “la nostra proposta en positiu” parteix de la “ciutadania per convertir l’ajuntament en canalitzador de les seves demandes i motor de solucions”. “Les fotos estan molt bé, però cal treballar la resta de l’any. Podem i hem de respondre a aquest moviment ciutadà que Nules ha activat davant de tanta desprotecció per garantir que el nostre poble obté solucions als problemes que registra a les platges”. “La nostra mà estesa a la resta de membres de la corporació per aconseguir, tots plegats, que aquest privilegi anomenat Nules obtingui resposta a les seves demandes. Nosaltres no deixarem de lluitar per això”, ha conclòs el regidor.

Informació i Foto: PP Nules

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: