El PP de Nules demana a l’alcalde i regidors que donin exemple retirant els seus vehicles de la plaça de l’ajuntament si volen vianants la vila

El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha fet una crida a l’alcalde i regidors que gestionen els diners de tots els veïns perquè apliquin en primera persona allò que reivindiquen. “Una excel·lent mesura seria deixar d’ocupar una zona de vianants, com és la plaça de l’Ajuntament, amb els vehicles privats de cada un dels regidors”. De fet, “estar tancant la vila al trànsit i promoure la peatonalització del nucli urbà no és compatible amb seguir ocupant la plaça de l’ajuntament amb el vehicle particular”.

Des del Partit Popular consideren que aquests “detalls” hauria de cuidar-los aquells que estan promovent que l’accés a la vila sigui únicament per a residents o per a professionals que hagin de descarregar mercaderies en els seus comerços “. Com a representants públics” som els primers que hem de combregar amb allò que exigim que facin els nostres veïns “, pel que seria” útil “que aquells” que només veuen la palla a l’ull aliè, la veiessin en el propi “.

Cal assenyalar que el Partit Popular ha posat de manifest el “caos” generat en el nucli urbà com a resultat del canvi de senyalització que sense previ avís ni cap planificació “s’ha aplicat a la vila”. Alejandro Borrás, regidor del Grup Municipal del PP, ha traslladat als representants dels cinc partits que van sumar les seves sigles per ocupar l’alcaldia, “sentit comú i criteri a l’hora d’aplicar uns canvis que han provocat queixes, malestar i situacions de perill “.

Des del PP consideren que “s’hauria d’haver preparat un pla especial al costat de la Policia Local per desenvolupar, de forma gradual, aquest conjunt de canvis d’acord a les indicacions de veïns i comerciants”. “La nostra opció hauria estat la de conservar la senyalització tal com estava. No obstant això, el criteri d’aquest pacte de govern és un altre i s’aplica de forma unilateral. Una mostra més de quin és el seu compromís amb la participació i transparència”, ha considerat Borrás.

 

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: