El PP de Morella exigeix que Diputació creï un fons amb 300.000 euros per garantir la cobertura de telefonia mòbil i dades després de l’apagada ahir a la comarca

El Partit Popular de Morella ha exigit a la Diputació Provincial de Castelló la creació d’un fons dotat amb 300.000 euros dirigit a garantir la cobertura de telefonia mòbil i dades després de l’apagada registrada ahir a la ciutat, pobles i diversos municipis de la comarca.

“En ple segle XXI, recursos tecnològics com la cobertura en matèria de dades i mòbil no hauria de caure com va passar ahir mateix”, ha assenyalat el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha. Una caiguda del servei que “va afectar ahir Morella, els pobles i altres municipis de la comarca. I aquest és un fet que es repeteix massa vegades i que hem de treballar perquè es resolgui”.

En aquest sentit, assenyala Lecha, “la nostra iniciativa pretén precisament garantir els fons que permetin corregir aquestes incidències i alhora assegurar una correcta recepció del senyal de televisió amb l’ajut de la Diputació Provincial de Castelló”. És aquesta institució, tal com planteja Lecha, “la que ha de garantir que aquest servei és estable i fiable per evitar problemes que afecten tothom i que abonen la despoblació quan el que hauríem de fer és treballar per la repoblació”.

Des del PP de Morella, “treballarem per assegurar a la ciutat i als pobles els majors recursos”. “I per això demanem un fons de 300.000 euros suficient no només per atendre la nostra comarca, sinó per garantir l’assistència a molts municipis de l’interior que, com en el cas de Morella, també pateixen aquestes caigudes en la cobertura mòbil o en els dades o que, directament, no reben bé el senyal de televisió”.

Informació i Foto: PP Morella

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: