El PP de Morella celebra l’obertura del CDT “que és la suma de l’esforç de tots”

El Partit Popular de Morella ha posat en valor l’obertura d’el Centre de Desenvolupament Turístic de la localitat “perquè és la millor mostra que l’esforç de tots és beneficiós per als nostres veïns”. Jesús Lecha, portaveu de l’PP a la localitat, va agrair personalment a Ximo Puig l’obertura de les instal·lacions “perquè continuar el treball que des del PP vam iniciar perquè aquest projecte fos una realitat ha estat una decisió encertada que incentivarà el sector que és un potent motor de la nostra economia “.

En efecte, ha assenyalat Lecha, “seria necessari renovar el Pla Estratègic de Turisme, tal com vam acordar en el Pla de Reactivació que vam aprovar fa tres mesos i que segueix sense executar-se”. Des del PP, “recolzarem qualsevol acció que sigui beneficiosa per a les famílies, que potencia un teixit productiu que és sinònim de riquesa per a la localitat i que ajudi a blindar un sector que manté vives a moltes empreses, pimes i micropimes no només de Morella, sinó també del conjunt de la comarca “:

Per aconseguir-ho, ha manifestat el portaveu de PP, “cal complir aquells acords que s’adopten en ple i treballar perquè les accions que s’anuncien es compleixin”. “Perquè de poc serveix publicitar un pla estratègic sòlid i contundent si després, els objectius, no es tradueixen en fets”.

Per això, des del PP animen a l’PSOE a treballar perquè el pla d’ajudes als autònoms, empreses i conjunt de el teixit productiu de la localitat rebi “els fons que es van pactar fa mesos i que encara avui segueixen sent promeses incomplertes. La crisi no espera i els indicadors econòmics són cada vegada més crítics. No podem esperar més temps “, ha manifestat el portaveu de l’PP a Morella.

Informació i Foto: PP Morella

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: