El PP de l’Alcora proposa BIZUM com a mètode de pagament de taxes municipals

Poder pagar els impostos i les taxes municipals a través de la plataforma Bizum, aquesta és una de les propostes que el Partit Popular de l’Alcora defensarà el proper ple d’agost.

Tal com ha explicat la regidora popular, Maite Bordonau, “la realització de transaccions telemàtiques és una pràctica molt freqüent entre la ciutadania i, cada cop més, s’estan generalitzant mètodes de pagament més senzills i immediats. Des de les administracions tenim l´obligació d´adaptar-nos a aquesta nova realitat i facilitar noves opcions de pagament de taxes, impostos municipals o sancions”.

Bordonau recorda que “ja hi ha altres ajuntaments que han habilitat aquesta opció moderna i segura perquè els ciutadans poden complir les seves obligacions tributàries de manera ràpida i còmoda”. Cal recordar que aquest mitjà de pagament a través del mòbil ha estat recolzat per nombroses entitats financeres i compta amb més de 20 milions d’usuaris a Espanya, fet que suposa que és utilitzat per la meitat de la població adulta del país.

En aquest sentit, Bordonau ha assenyalat que “la nostra intenció és millorar la qualitat de vida dels veïns de l’Alcora. Considerem que aquesta iniciativa serà molt ben rebuda per la ciutadania, ja que de manera molt pràctica podrà realitzar qualsevol transacció econòmica de la que sigui receptor l’Ajuntament de l’Alcora o un altre ens que en depengui, com podria ser l’Escola d’Estiu o el pagament de les entrades del Ball de Gala a festes”. Finalment, ha afegit que “al Partit Popular de l’Alcora seguim treballant en fórmules innovadores que ens permetin avançar i transformar l’Alcora en una ciutat moderna”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: