El PP de Castelló reivindicarà a Madrid la construcció de l’autovia fins al nord Castelló

El candidat número u al Congrés dels Diputats pel Partit Popular de la província de Castelló, Óscar Clavell, reivindicarà a Madrid la construcció de l’autovia des de l’aeroport de Castelló fins al límit amb Tarragona.

Clavell ha assegurat que “si Pablo Casado i Isabel Bonig són presidents d’Espanya i de la Comunitat Valenciana, la meva primera pretensió serà que aparegui de nou en els pressupostos ls construcció de l’Autovia de Castelló i s’executin les obres”.

Óscar Clavell ha fet aquestes declaracions durant una reunió que ha mantingut amb alcaldes, presidents i candidats del PP dels municipis del nord castellonenc a La Salzadella, en el punt per on passarà l’A-7.

Cal recordar que per a la construcció d’aquest vial que unís de nord a sud la província, els governs de PSOE a Espanya i de PP a la Comunitat Valenciana van acordar que el Govern d’Espanya construiria el tram des de Vilanova d’Alcolea fins al límit provincial amb Tarragona i el Consell el tram entre Almenara i Vilanova d’Alcolea.

“El govern valencià del Partit Popular va complir la seva paraula i va construir l’autovia. No obstant això, el govern del PSOE a Madrid va castigar a la província de Castelló i no va realitzar la seva part”, ha explicat Clavell.

Amb Mariano Rajoy al Govern, el PP va reafirmar el seu compromís de finalitzar l’Autovia de Castelló i va pressupostar l’obra en 434 milions d’euros “perquè tots els ciutadans de Castelló, visquin on visquin, tinguin uns bons accessos a una infraestructura tan important sobre tot per evitar el despoblament de l’interior. “Però en el projecte de pressupost fallit de Pedro Sánchez aquesta obra ha desaparegut”.

Per Clavell, “sempre que el PSOE ha governat, Castelló ha estat castigada i perjudicada. No obstant això, amb els governs del PP a Espanya ia la Generalitat Valenciana, la província sempre ha prosperat”.

Per Óscar Clavell, “Pedro Sánchez ha castigat, de nou, a la província de Castelló en eliminar la construcció de l’autovia”. “No podem tolerar que els habitants d’aquests municipis hagin de pagar les conseqüències del mal govern i de les decisions negatives del PSOE”. Per això, Clavell ha continuat, “el meu compromís serà exigir que es pressupostin de nou les obres i s’executin perquè els castellonencs tinguem una autovia que vertebri de nord a sud tota la província”

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: