El PP de Castelló exigeix un pla concret i segur per a la tornada a les aules el setembre vinent

El Partit Popular de Castelló ha exigit avui, primer dia del mes d’agost, que el Ministeri d’Educació i la Conselleria d’Educació es vagin de vacances “sense aclarir com serà la tornada a l’escola en el mes de setembre”.

El diputat nacional d’el PP, Óscar Clavell, que a més és el portaveu en matèria d’Educació al Congrés dels Diputats, ha lamentat “la confusió que existeix i que la improvisació sigui la forma d’actuar d’aquest Govern”.

El dirigent de l’PP assegura que “no sabem sense faran tests a el personal assignat als centres educatius, no sabem com seran les classes, com es va a separar els alumnes …” Per Clavell “el Govern de l’PSOE ja ha demostrat que improvisar és la seva forma d’actuar, però també hem vist que improvisar té conseqüències molt greus “.

El responsable de l’PP ha explicat a més que “va sent hora que els ministeris de Sanitat, Educació i Universitats comencin a treballar de forma seriosa i a posar damunt de la taula els protocols per afrontar l’inici de curs”.

Clavell ha reclamat a l’executiu que tingui en compte tant als col·legis públics com als concertats a l’hora d’afrontar les necessitats d’inversió per a la tornada a les aules, i aposta perquè les CCAA puguin destinar els fons addicionals a ambdós tipus de centres . A més, ha demanat “que hi hagi una major inversió de diners en la contractació de docents davant aquesta situació excepcional”.

 

 

 

Informació i Foto: PP Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: