El PP de Castelló demanarà en els Pressupostos una base de Policia Local al costat del Centre de Salut de Perpetu Socors

La Ruta Ciutadana està portant a la portaveu popular, Begoña Carrasco, a recórrer la ciutat per detectar les principals necessitats dels barris i poder transformar-les en propostes, que el Grup Municipal Popular formularà a l’equip de govern si no estan recollides en l’esborrany del Pressupost municipal, que encara s’està elaborant i del que es desconeix el seu contingut quan hauria de ser aprovat abans del 31 de desembre.

Carrasco: “Els treballadors del Centre de Salut de Perpetu Socors denuncien inseguretat, amb aldarulls i agressions que han forçat alguns metges a anar-se’n del barri. Els fets han estat posats en coneixement de la Conselleria de Sanitat perquè prengui mesures, com la instal·lació de mampares als taulells o que estudiï altre tipus de solucions. A nivell municipal, instem a l’alcaldessa a reprendre el projecte de construcció d’unes dependències de la Policia Local al solar confrontant al Centre de Salut, i que ho contempli en el pressupost municipal de 2018, que encara està elaborant “.

“Aquest reforç policial va arribar a projectar-se amb el govern del PP, ara Marc està a temps de reprendre-ho. Contribuiria a dotar de més seguretat al barri i acabaria amb el focus d’insalubritat del solar contigu al Centre Sanitari, on els veïns han denunciat la presència de rates “.

D’altra banda, els residents demanen que es presti més atenció al barri. Sol·liciten dotar de més il·luminació l’entrada al mateix, esmenar la falta de voreres, més papereres en els parcs públics i que l’autobús urbà tingui parada pròpia al barri, igual que tenen altres districtes de la ciutat, com el Raval Universitari o el Grau ”

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: