El PP de Castelló demana unir el vot al PP per desallotjar Sánchez i tornar a crear ocupació a Castelló

El Partit Popular és ara per ara l’única alternativa de centre dreta per defensar la província i per acabar amb les polítiques de Sánchez i de el PSOE i Espanya. Així ho ha assegurat avui el candidat nacional, Óscar Clavell, durant una visita a la fàbrica-Museu Segarra de la Vall.

Una empresa que uneix innovació, talent i tradició i que és tot un referent a la localitat i la província de Castelló. Allà Clavell ha recordat que «en una província petita com Castelló, on només es trien a cinc diputats, tots els vots que no s’uneixen al PP serveixen per fer guanyador a Pedro Sánchez».

El diputat nacional ha lamentat, a més, el fre que està experimentant el mercat laboral a Espanya i la província de Castelló. No en va, segons les xifres de l’atur, en l’últim any només s’han creat 29 llocs de treball a la província. Un estancament de l’economia que «cal redreçar de manera urgent o ens encaminem a una tercera crisi socialista».

El diputat nacional ha demanat el vot avui per al Partit Popular ja que «Pablo Casado és l’única alternativa perquè el socialisme deixi de governar a Espanya i torni a enfonsar l’economia».

Clavell ha recordat que «les dades de l’atur, les exportacions, les vendes, la compra de vehicles … és ja molt preocupant aquesta desacceleració i hem de prendre les regnes amb mesures reformistes, moderades i que funcionen» ja que «la història de la creació d’ocupació a Espanya és la història de l’PP «.

Óscar Clavell ha recordat que «votar el PP és l’única alternativa al centredreta per garantir que podem desallotjar Sánchez de la Moncloa».

 

 

 

Informació i Foto: PP Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: