El PP de Castelló comenta sobre els pressupostos de 2018 que “Són pressupostos amb molta ideologia però mancats d’idees per a la nostra ciutat

Per a la portaveu popular, Begoña Carrasco, el pressupost de 2018 és “ideològic, sense projectes de ciutat i, tot i comptar amb superàvit, el bipartit torna a incrementar la pressió fiscal”.

“Aquest any l’Ajuntament va a recaptar 1 milió d’euros més en impostos i taxes. L’any passat ja es va notar la pujada de l’IBI en els rebuts i 6 de cada 10 castellonencs van pagar més per les escombraries. Tenint superàvit, el PP no hagués pujat els impostos “.

“Els comptes evidencien la nul·la reivindicació de l’alcaldessa. Disminueixen les transferències de capital, la Generalitat a penes inverteix 1,5 milions quan el 2015 havia 5,4 milions d’euros. A més ens donen un regal enverinat amb la reforma de l’edifici de Borrull, pel qual pagarem els castellonencs 12 milions d’euros i la Generalitat 0 euros, tot i que ocuparà una part de les dependències d’aquest edifici “.

“Els que venien a salvar persones tornen a incrementar aquest 2018 les despeses de representació i protocol situant-se en 49.500 euros, el 2017 sumaven 47.000 euros. Ja sabem l’afició que té l’alcaldessa en sortir a totes les fotos, gasta l’escandalosa xifra de 1,3 milions en publicitat i autobombo “.

Però la seva imatge fabricada en xarxes socials, per a la qual inverteix 40.000 euros en un Community Manager, no li serveix per tapar el caos de la seva gestió econòmica i nefasta planificació que l’han portat a pagar 15 milions d’euros en factures irregulars. Factures amb objecció de la Intervenció Municipal, per no renovar contractes caducats o no licitar a temps serveis tan importants com el de l’enllumenat públic.

“El superàvit de 22 milions, no és sinònim de bona gestió, es deu al fet que no executen els que ells mateixos pressuposten. Del pressupost de 2017 es van quedar 30 milions d’euros sense executar. Uns diners que sí que van recaptar als veïns i després no reverteix en millors serveis municipals. El bipartit promet i després no compleix amb els seus propis anuncis “.

“Estan seguint el full de ruta que va marcar el PP amb el Pla d’Ajust 2012-20122, però la diferència en la manera de gestionar entre ells i nosaltres és que el bipartit no compleix el pressupost i els diners no reverteix en la ciutat sinó que va a parar als bancs, com demostren. I aquest any tornarà a ser igual, perquè el retard de la seva aprovació -els pressupostos haurien d’estar aprovats al desembre-, els deixa menys temps d’actuació “.

En definitiva són uns pressupostos elaborats d’esquena a una majoria i només de cara a la minoria que representa CSenM – Podem. Han estat els únics que han participat en la seva elaboració, on s’ha exclòs a la resta de l’oposició. Uns comptes que han estat pactades per endavant entre els socis del Pacte del Frau. I que han retardat per voler escenificar un paperot, un teatre, per donar una imatge de partits dialogants i negociadors quan no ho han estat en cap moment.

I així ho han demostrat en rebutjar totes i cadascuna de les 25 esmenes que el PP havia proposat en un intent de millorar els comptes. Esmenes per fomentar l’ocupació, de caràcter social, d’infraestructures, de participació ciutadana, de seguretat, turístiques, culturals, esportives, de prevenció, neteja, accessibilitat o comerç sobre les quals PSOE i Compromís han aplicat el corró sense ni tan sols considerar que eren bones per a Castelló.

 

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: