El PP de Cabanes projecta un Espai Jove a Cabanes i anuncia la posada en marxa del primer pla d’ocupació

Francisco Muñoz, número 9 de la candidatura del PP a l’alcaldia de Cabanes, ha anunciat la posada en marxa d’un Espai Jove a la localitat dirigit a convertir-se en punt de trobada i canalitzar les necessitats i interessos dels més joves així com a activar el primer pla docupació de la localitat.

El repte de l’equip que lidera Lucía García, com a candidata a l’alcaldia, és ser capaços d’atendre les demandes de la població més jove i treballar per convertir l’ajuntament en un agent dinamitzador i facilitador de les necessitats dels nostres joves. Construir un pla que ajudi “els joves a trobar la seva primera feina a través del pla d’ocupació que posarem en marxa si Cabanes així ho decideix”, ha assenyalat Muñoz.

Segons Muñoz, “és urgent que els joves sàpiguen que les seves opinions i la seva veu són tingudes en compte”. “Cal treballar perquè dotar-los d’un espai propi, ja que el Casal Jove està tancat, perquè les demandes siguin ateses. I és una obligació promoure mesures que donin respostes a les inquietuds”. Tot això, facilitant a més a més un espai per als Quintos, amb el desig de tenir en compte les seves necessitats.

Al PP, assenyala Francisco Muñoz, “estem decidits a crear un Espai Jove per donar resposta a aquesta bateria de demandes”. Per això, “crearem una aplicació informàtica, CabanesJove, que informi sobre temes d’interès com ara programes formatius, cursos, tallers, ajudes, subvencions… Tot allò que resulti d’interès per als nostres veïns”.

Una mesura a la qual s’afegeix l’ampliació de l’horari de la biblioteca en períodes d’exàmens, així com el compromís de fomentar la participació dels joves “amb el desig que les opinions siguin tingudes en compte”. Tot plegat sumat a la promoció en la igualtat d’oportunitats “per garantir els mateixos recursos a tota la població”.

“Junts estem decidits a fer-ho possible. Units per construir el millor Cabanes a partir de diumenge que ve”, ha manifestat Muñoz.

Informació i Foto: PP Cabanes

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: