El PP de Cabanes exigeix a Madrid protecció per als habitatges de Torre de la Sal

El Partit Popular de Cabanes ha exigit a Madrid la protecció dels habitatges de Torre de la Sal que des del maig del 2021 estan amenaçats d’enderrocament per part del PSOE. “És una situació insostenible i desesperant, perquè moltes d’aquestes famílies tenen en aquests habitatges casa seva. Demolir-les és atacar el patrimoni singular d’un poblat marítim únic i deixar al carrer famílies que viuen en aquests habitatges”.

Així ho ha considerat la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, que juntament amb el regidor José Manuel Nos i la presidenta local del PP, Lucía García, van anar dissabte passat a Madrid per acompanyar “la justa demanda dels afectats de garantir el futur dels seus habitatges”.

Al PP, ha recordat la presidenta local, “vam presentar fa més d’un any una iniciativa per modificar la llei de costes que PSOE i Compromís ens van tombar al Senat”. La iniciativa, tal com recorda García, “plantejava la protecció dels poblats marítims com a Torre de la Sal, amb l’objectiu de garantir la preservació del patrimoni singular de les nostres costes”. I malgrat el rebuig del PSOE i Compromís, “al PP estem decidits a fer-ho possible tan aviat com governem”, ha declarat la presidenta local del PP a Cabanes.

“Així els ho hem transmès als nostres veïns perquè no hi ha cap altre objectiu que garantir els seus drets i preservar el nostre patrimoni”, ha considerat Obiol. “No ens callaran ni silenciaran, perquè aquest és un objectiu de tot un poble que defensa els seus drets i reivindica inversions amb què frenar la regressió que tant de mal ens fa”.

El problema, ha conclòs García, “no és el canvi climàtic ni la regressió. És un Govern d’Espanya que a les mans de Pedro Sánchez ha decidit abandonar les costes i promoure l’erosió quan en realitat el que necessita la nostra platja és inversió que en forma d’espigons garanteixin l’estabilitat del nostre litoral. Ho farem possible perquè el canvi ja és imparable i comença el 28 de maig que ve”, ha rematat la presidenta local del PP.

Informació i Foto: PP Cabanes

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: