El PP de Cabanes demana recuperar el control de les colònies felines que el PSOE va vetar amb la majoria absoluta en arribar a l’alcaldia

El Partit Popular de Cabanes presentarà al proper ple de la corporació una iniciativa en defensa del control de les colònies felines per evitar la superpoblació dels gats. La iniciativa es reivindica després de l’èxit del programa desenvolupat en el seu darrer mandat, mitjançant el mètode CER (Captura, Esterilització i Retorn), que evita que les colònies creixin de manera descontrolada.

La proposta “tracta de recuperar un projecte que va ser útil per a Cabanes però que el PSOE va decidir suspendre amb la majoria absoluta només arribar a l’alcaldia”. “No entenem com allò que funcionava ha deixat de ser operatiu perquè els resultats són dramàtics per a la nostra localitat”. “Els veïns es queixen de la reaparició d’un problema que havia deixat de ser-ho i que té una incidència especial a la via pública ia les zones enjardinades i d’esbarjo. Creiem que la solució és tan senzilla com tornar a posar en pràctica el programa aplicat en el seu darrer mandat que tractava de controlar el nombre de felins al municipi identificant les colònies existents”.

Ana Obiol, regidora del PP a Cabanes, defensarà al ple ordinari de setembre aquesta proposta “amb el desig d’aconseguir els suports suficients per atendre una demanda dels nostres veïns”. “Creiem que escoltar la població és una obligació de qualsevol governant i lamentem que en els darrers anys l’alcaldessa està desapareguda perquè està més ocupada a atendre la feina de casa com a diputada provincial de Turisme a Castelló”.

Informació i Foto: PP Cabanes

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: