El PP de Borriana es compromet a treballar amb els veïns de la plaça Santa Berta “per cercar les solucions als seus problemes”

El Partit Popular de Borriana s’ha compromès a treballar amb els veïns de la plaça de Santa Berta “per buscar les solucions a problemes que el PSOE els ha creat”. Així ho ha manifestat el regidor del PP a la ciutat, Alejandro Clausell, que a l’últim ple va exigir de PSOE i Compromís la capacitat “d’escoltar en lloc d’imposar”.

L’obertura d’aquesta instal·lació a l’entorn de la plaça “ha estat un problema des del dia que va obrir les portes”. “Avui els veïns continuen demanant la reubicació dʻaquest recurs i el PSOE i el seu soci de Compromís segueixen fent orelles sordes a les seves demandes”.

Des del PP, tal com assenyala el regidor Alejandro Clausell, “creiem que hi ha una altra manera de fer política, la que escolta i resol en lloc d’ignorar i imposar sense consens”. I “estem preparats per demostrar que de la mà dels ciutadans, amb diàleg i comunicació, podem treballar per crear serveis útils a Borriana, aquells que generen benestar i qualitat de vida”.

Es tracta, tal com ha manifestat Clausell, “de treballar per tot el que té de bo aquesta ciutat i que té el seu reflex en el projecte #BurrianaMagnífica que abandera el nostre candidat a l’alcaldia, Jorge Monferrer”.

“Si tenim un ajuntament que ostenta el títol de magnífic és perquè aquesta ciutat ho és. I hem de treballar per posar en valor tot el que té de bo i corregir allò que no funciona”. I en el cas de la plaça Santa Berta, “el parc caní és un problema evident que va crear el PSOE quan va decidir executar aquest projecte sense escoltar els veïns”.

“Habilitar aquest tipus d´infraestructures no només és una bona idea, sinó que a més és necessari”. Tal com assenyala Clausell, “nosaltres vam ser els primers a apostar per aquests recursos i construir una instal·lació, la de la carretera del Grau, que avui és exemple de bon funcionament”. Tot i això, “perquè els resultats siguin els esperats cal escoltar els veïns per atendre les seves demandes i no anar en contra d’ells, com ha fet el PSOE i el seu soci de Compromís a la plaça Santa Berta”.

Al PP, ha conclòs Clausell, “estem preparats per treballar per Borriana, per garantir els recursos que reivindiquin i posin en valor aquest títol tan merescut que és el de Magnífica, i per millorar la qualitat de vida i benestar de les famílies. Perquè es tracta de Borriana i val la pena lluitar-hi”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: