El PP de Borriana defensa la urgència de modificar la llei del ‘només sí que és sí’ després del cinquè agressor beneficiat a la província

El Partit Popular de Borriana defensa la urgència de modificar la llei coneguda com del ‘només sí que és sí’ després que almenys 400 agressors sexuals hagin vist rebaixades les seves penes i cinc siguin de la província de Castelló.

La iniciativa la defensa la regidora del PP a Borriana, Consuelo Suay, que ha registrat una proposta que “desitja donar veu a les víctimes i exigir protecció davant d’un marc legal que beneficia els botxins”. “Des de l’aprovació de la nova llei, són almenys 400 els agressors sexuals que avui han vist reduïdes les seves condemnes i són centenars més les víctimes que se senten absolutament vulnerables davant d’una llei que no els protegeix”.

Per Suay, “és urgent que davant d’un PSOE que es plegui als interessos d’un pacte per assegurar la presidència a Pedro Sánchez, s’imposi el sentit comú de la gent que clama per una modificació legislativa”. “Fa mesos que advertim d’aquest drama que cada dia suma noves víctimes sense que el PSOE, a data d’avui, hagi anunciat formalment l’acció que emprendran per modificar el marc legal. Tot són promeses, anuncis i cap fet”, ha considerat la regidora del PP.

En aquest sentit, “és urgent actuar i manifestar, a tots els nivells de la societat, que aquesta llei és lesiva i requereix una modificació urgent. Dia que passa és un dia perdut”, ha declarat Suay.

Per tot això, “des del PP considerem un deure elevar aquesta iniciativa al ple perquè tota la corporació exigeixi la urgència de modificar el marc legal i corregeixi les debilitats d’una legislació que tant de mal està fent les dones. Necessitem protecció real, no beneficis per als agressors. I per això confiem que en el proper ple tota la corporació defensi una modificació legislativa que posi fi a les rebaixes de les penes que de forma constant s’està produint des que l’any passat va entrar en vigor la llei del ‘només sí que és sí’ ”.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: