El PP de Benicarló reivindica l’excel·lència sanitària de l’Hospital de Vinaròs davant “d’una alcaldessa que protegeix el PSOE abans que el poble”

“Benicarló no mereix una alcaldessa que prefereix protegir les sigles del seu partit abans que el seu poble”. Així ho ha afirmat el president local del PP a Benicarló, José Antonio Redorat, després de la denúncia de professionals sanitaris i organitzacions sindicals que alerten del desmantellament que està patint l’Hospital de Vinaròs a les mans del PSOE.

“Resulta dramàtic veure com l’Hospital de Vinaròs que assisteix a la nostra ciutat pateix retallades cada cop més dramàtiques que afecten directament la salut de les famílies de Benicarló”. “I és injust que els que haurien de defensar els veïns per frenar les retallades, prefereixin emparar aquestes polítiques lesives abans que exigir a qui governa, Ximo Puig, el cessament del desmantellament”.

Tal com ha assenyalat Redorat, “Benicarló mereix un canvi que blindi la cobertura sanitària que han furtat les famílies i protegeixi la vida. I el PP està preparat per liderar aquest canvi en defensa de la salut que mai no hauria de ser objecte de retallades” .

Perquè “la fugida d’especialistes mèdics a l’Hospital de Vinaròs, el tancament de consultes mèdiques, les retallades en atenció sanitària o l’espera de 114 dies per poder ser assistit, la demora més gran de tota la província, són una mostra evident d’unes polítiques, les socialistes, que ens fan mal”.

“El PP és l’alternativa a una alcaldessa que es nega a exigir a Ximo Puig els recursos sanitaris que mereix el seu poble. A una diputada provincial de Sanitat que recolza el tancament del CICU a la província que el PP va posar en marxa a Castelló fa més de dues dècades i que el PSOE ha tancat”.

Per a Redorat, “Benicarló no mereix patir la gestió d’una alcaldessa el projecte polític de la qual està esgotat”. “Que acata retallades sanitàries, el tancament del CICU i l’abandonament de la dependència en qualitat de diputada, mentre com a alcaldessa tanca la piscina, oblida la inversió als centres educatius als quals se’ls va prometre el Pla Edificant i bloqueja el desenvolupament del bulevard “.

Informació i Foto: PP Benicarló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: