El PP d’Almenara reclama un caixer i una oficina d’atenció ciutadana a la platja Casablanca per atendre una població “que creix cada any”

El Partit Popular d’Almenara ha registrat una iniciativa per debatre’l al ple de dijous que ve que permeti donar resposta a les necessitats d’una població que va en augment.

La proposta estableix tres objectius clars. D’una banda, oferir als ciutadans que tenen domicili habitual a la platja una oficina d’atenció ciutadana amb un horari d’obertura setmanal d’una o dues jornades. El repte és facilitar l’accés dels residents als recursos municipals sense que això obligui els veïns a desplaçar-s’hi.

Aquest servei, tal com assenyalen des del PP, no només seria d’interès per als ciutadans que resideixen de manera habitual a la costa, sinó també per als que es desplacen a les segones residències amb motiu de períodes de vacances, especialment l’estiu.

El recurs aniria lligat a una segona proposta que reclama per a la costa un caixer automàtic que estigui operatiu per a les necessitats dels veïns. És evident, tal com assenyalen des del PP, que és un recurs bàsic que a falta de disposar-ne a la costa obliga a desplaçar-se molts ciutadans fins al poble. Al PP consideren que aquesta seria una prestació útil i necessària i per això estimen oportú l’acord del ple per treballar en la seva implantació a la costa.

Finalment, i lligat al període electoral, el PP també proposa establir una consulta amb la Junta Electoral perquè en els propers comicis s’estudiï la possibilitat d’establir un col·legi electoral a la platja Casablanca que eviti als ciutadans l’obligació de desplaçar-se al poble per poder exercir el seu dret al vot.

Des del PP consideren que les iniciatives presentades es recolzen en les demandes que la població ha traslladat al partit i confien que puguin aprovar-se dijous que ve en ple, perquè el repte és que Almenara i els seus veïns millorin el seu benestar i qualitat de vida, tal com han manifestat.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: