El PP d´Almassora presenta una iniciativa en defensa de la cobertura sanitària desmantellada

Almassora ha perdut al darrer lustre la seva qualitat sanitària. Ho ha fet a les mans d’un PSOE l’alcaldessa del qual, Merche Galí, s’ha creuat de braços mentre el Consell desmantellava la cobertura sanitària que garantia a la població una atenció òptima.

“Tenim al capdavant de l’alcaldia un equip que es mostra passiu davant d’un desmantellament injust de la nostra sanitat. I és urgent frenar aquest atac que només retalla els drets dels nostres veïns. Perquè fa una dècada Almassora gaudia d’una sanitat que amb set anys de govern socialista s’ha perdut”.

Des del PP, explica María Tormo, portaveu del grup municipal i presidenta local, “alcem la veu contra aquest atropellament”. “No tindria sentit no fer-ho, perquè som servidors públics”. I per això ens “alegra que s’anunciï un nou metge de família per a Almassora, però és una millora mínima que no cobreix ni de lluny les necessitats dels milers de famílies d’una localitat que frega els 27.000 habitants”.

Així mateix, assenyala Tormo, “defensem amb la mateixa justícia l’atenció sanitària per a la platja”. Amb una població resident que s’acosta als 3.000 habitants, “no és just que el consultori mèdic que habilitem a la costa porti dos anys tancat”. Per Tormo, “no només cal un servei mèdic els 365 dies de l’any, és urgent que la platja “gaudeixi del consultori a l’estiu, quan la població es multiplica per desplaçaments de veïns a les segones residències”.

El PP reivindica un pacte per la cobertura sanitària que “el nostre poble mereix”. “Quedar-se de braços plegats només provoca mal i càstig entre els nostres veïns que esperen que els qui governen defensin els seus interessos en lloc d’estar protegint les sigles dels seus partits”, ha manifestat Tormo.

Informació i Foto: PP Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: